make your own website
Mobirise

Indulásnál minden led  felvillan, majd  a SYS  led marad égve, Ez jelzi, hogy  a rendszer üzemkész

Mobirise

Pár másodperc múlva a PUMP led is kigyullad, ezzel egyidőben a kontroller megpróbálja elidítani a szivattyú motorját kézzel megfogva érezhető a csövön a rezgés

Mobirise

Ha elég erős a napsugárzás,, a szivattyú folyamatosan működik, a kontroller beállítja az optimális napelem munkapontot. az MPPT led lassan villog EZ A NORMÁL ÜZEMÁLLAPOT.

Mobirise

Ha azonban nem elég erős a napsugárzás, kigyullad a  sárga led LOW-P -  Mintegy három perc múlva  újra kezdődik a  vizsgálat előlről, amíg nem lesz  elég  fény. Ez nem hiba, hanem állapot

Mobirise

Ha az alsó kapcsolóval kikapcsoljuk a szivattyút, a   TANK_F led világít. Akkor is  kigyullad, ha az úszókapcsoló tele tartályt jelez, ekkor  is leáll a  szivattyú. Da a kontroller működik!

Mobirise

HA  a WELL_L led világít, akkor "elfogyott" a víz a kútban, leáll a  szivattyú. Kb.  30 percet  vár, majd akkor  indul újra  ha  újra feltellet a  kút.  Egyébként újra kivár. Várakozás alatt VILLOG!!!

Mobirise

Túterhelés esetén gyullad li  az ERR_I led, túl nagy  aa motor áramfelvétele. Ennek  oka például a motor megszorulása, szennyeződés, csapágy probléma  miatt. Tekercszárlat is  lehet.

Mobirise

VILLOG! VILLOG! az összes led.
Nem  hiba, reggel és estefelé menetrendszerűen, -akár  órákig-  igy jelzi a kontroller hogy  már vagy még  a rendszer bekacsolásához sincs elég energia, de próbál indulni. Az esti sötétedéssel  ez  megszűnik.